Wisman ElectoTechniek

Projecten

Beeldscherm vervangt schoolbord

Touchscreens van Prowise zijn een flexibele oplossing voor de interactief lesgeven.
"Ze zijn niet bedoeld als aanvulling op het traditionele krijtbord, maar moet ze geleidelijk aan vervangen", legt Edith Kwaspen uit, Marketing Manager bij Prowise. Zodat de touchscreens tegelijkertijd toegankelijk zijn voor groot en klein, heeft
Prowise ook geschikte liftsystemen in het assortiment.
Voor deze leiftsystemen levert Wisman Techniek speciaal ontwikkelde kabelrupsen.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe liftsystemen heeft Prowise bijzondere nadruk gelegd op een goede functionaliteit, maar wilde ook een lange, betrouwbare levensduur en een hoge en de beveiliging van de systemen. De mobiele liften zijn uitgerust met onder andere via dubbele veiligheidsrollen met een automatische
Remsysteem. De aspecten veiligheid en levensduur zijn echter ook
de kabelrupsen van TSUBAKI KABELSCHLEPP. Deze worden gebruikt in alle Prowise liftsystemen. De uitdaging was de kabels voor stroomvoorziening en data uit veiligheidsoverwegingen onzichtbaar te maken voor kinderen.

Uit de combinatie van twee standaardkabelrupsen uit het TSUBAKI KABELSCHLEPP assortiment - serie Mono en TKA - en te gebruiken met lamellen van de serie EasyTrax werd een speciale kabelrups ontworpen. Een volledige bescherming van de kabels dankzij de gesloten constructie.
"We zijn uiterst tevreden met de speciaal ontworpen kabelrupsen", benadrukt Edith Kwaspen. De robuuste constructie garandeert een levensduur van meer dan 7 jaar - aangegaan in tests zelfs na 10.000 testcycli worden de kabels niet aangetast.

 

 

« Terug