Wisman ElectoTechniek

Kabel doorvoersystemen

Sneller en efficiënter in de montage

Kabeldoorvoersystemen

Kabeldoorvoersystemen zijn speciaal ontwikkeld voor het doorvoeren van kabels en geconfectioneerde kabels door platen of kastwanden waarbij de afdichting gewaardborgd dient te blijven. Om de stekkers aan de uiteinden van de kabels makkelijk door te voeren blijven met onze  kabeldoorvoersystemen niet langer grote gapende gaten zichtbaar rond de kabels.

Een kabeldoorvoersysteem is een combinatie van verschillende kabelopvanglijsten of wel frames en passende klemblokjes. De frames zijn in verschillende variaties verkrijgbaar en met de klemblokjes kan men kabels slangen en leidingen tot een diameter van 68 mm passend klemmen. Bovendien kunnen de omkastingen waar de kabels worden ingevoerd tot een hoge IP (afhankelijke van welke type systeem) waarde worden afgedicht.

Naast het kabeldoorvoersysteem zijn er ook diverse trekontlastingen en klemmen leverbaar eventueel in combinatie met het kabeldoorvoersysteem of in combinatie met kabelrupsen.

Uiteraard kunt u voor het juiste en vrijblijvende advies altijd bij ons aankloppen.  Direct informatie aanvragen? klik hier »

In ons leveringsprogramma bieden twee merken doorvoersystemen. Gestart in 2009 met de invoering van Icotek kabeldoorvoersystemen is het leverings programma later uitgebreid met ons eigen merk Cabtra. In tegenstelling tot Icotek zijn met Cabtra frames zijn niet langer verschillende frames noodzakelijk maar kan men met één universeel frame verschillende variaties maken. Hierdoor is Cabtra een hoogwaardig maar prijsgunstiger alternatief. Bovendien zijn met Cabtra meer combinatie mogelijkheden en kunnen o.a. de kabeldoorvoersystemen met ATEX certificaat worden geleverd.

Zien hoe eenvoudig universeel een Cabtra frame is in te delen?  klik hier

Verschil zien tussen Cabtra en Icotek doorvoerplaten? klik hier

Webshop Cabtra           Webshop Icotek           Snelshop Icotek