Wisman ElectoTechniek

Kabelrupsen

Langere levensduur door optimale bescherming en flexibiliteit


Sinds de oprichting in 1954 heeft de Duitse 'uitvinder' en grondlegger van geleidekettingen Kabelschlepp GmbH wereldwijd een belangrijke naam verworven als innovator op dit terrein. Mede dankzij haar pioniersrol en het ontwikkelen van nieuwe toepassingen zijn geleidekettingen heden ten dage niet meer weg te denken uit de industriële automatisering.

Vanuit de interne-engineeringsafdelingen wordt voortdurend gezocht naar de implementatie van nieuwe ideeën en technologieën. Een bedrijfsfilosofie, waardoor Kabelschlepp GmbH inmiddels vanuit diverse eigen vestigingen en vertegenwoordigingen op mondiaal niveau opdrachtgevers bediend.

Kabelschlepp is sinds de oprichting van Wisman Techniek onze vaste leverancier. In deze tijdsspanne is een enorme hoeveelheid kennis en potentieel opgebouwd, waardoor Wisman u ook behulpzaam kan zijn bij het assembleren, installeren en onderhouden van alle Kabelschlepp-producten.

Kabelrupsen

De keuze voor een kunststof of stalen ketting is hoofdzakelijk afhankelijk van de omstandigheden waarbinnen ze moet functioneren.

Kunststof kabelrupsen

Wanneer uw aandrijflijn bestaat uit een korte vrijdragende lengte en prijs een belangrijke overweging is, zal in veel gevallen de kunststof ketting uw keuze zijn. Groot voordeel hierbij is dat Wisman praktisch elke gewenste klantspecificatie en maatvoering kan realiseren.

Vanzelfsprekend is er ook een uitgebreid programma standaard kettingen leverbaar in een open of gesloten uitvoering, onder of boven openklapbaar en met breedtematen van 6 -1000 mm.

Ook hier geldt dat u qua toepassing de kunststof energiegeleidekettingen overal binnen de industrie tegenkomt.
Meer detailinformatie » KABELSCHLEPP-KUNSTSTOF-KABELRUPSEN


Direct informatie aanvragen? klik hier om uw vraag te stellen of
download het aanvraagformulier kabelrupsen Aanvraagformulier kabelrupsen downloaden
Online bestellen van gangbare kunststof kabelrupsen, vandaag bestellen en morgen afgeleverd.
Bezoek onze online webwinkel WWW.KABELRUPS.COM


Eenvoudig zelf een kabelrups naar uw eigen wens configureren, bezoek de Kabelschlepp Engineer

site: WWW.ONLINEENGINEER.DE