Wisman ElectoTechniek

Stalen kabelrupsen

Langere levensduur door optimale bescherming en flexibiliteit

Stalen kabelrupsen

De keuze voor een kunststof of stalen ketting is hoofdzakelijk afhankelijk van de omstandigheden waarbinnen ze moet functioneren. Niet alleen als u denkt aan een grote vrijdragende lengte en lange levensduur kiest u in veel situaties voor een stalen ketting. Maar ook bij toepassingen in de offshore, of extreme omgevingsinvloeden hebben stalen kabelrupsen zich ruimschoots bewezen.
Hierbij hebt u de keuze uit een groot aantal mogelijkheden, zoals een schakelhoogte van 68 - 500 mm, met of zonder afdekking, tussenschotjes, horizontale verdelingen en vele andere klantspecifieke oplossingen. 

Voorts zijn deze energie-geleidekettingen zowel in staal als verschillende RVS uitvoeringen leverbaar en in elke gewenste maatvoering. Qua toepassing zijn de mogelijkheden oneindig.

Uiteraard kunt u voor het juiste en vrijblijvende advies altijd bij ons aankloppen. 
Meer detailinformatie » KABELSCHLEPP-STALEN-KABELRUPSEN
Kabelschlepp 
Sinds de oprichting in 1954 heeft de Duitse 'uitvinder' en grondlegger van geleidekettingen Kabelschlepp GmbH wereldwijd een belangrijke naam verworven als innovator op dit terrein. Mede dankzij haar pioniersrol en het ontwikkelen van nieuwe toepassingen zijn geleidekettingen heden ten dage niet meer weg te denken uit de industriële automatisering.

Vanuit de interne-engineeringsafdelingen wordt voortdurend gezocht naar de implementatie van nieuwe ideeën en technologieën. Een bedrijfsfilosofie, waardoor Kabelschlepp GmbH inmiddels vanuit diverse eigen vestigingen en vertegenwoordigingen op mondiaal niveau opdrachtgevers bediend.

Kabelschlepp is sinds de oprichting van Wisman Techniek onze vaste leverancier. In deze tijdsspanne is een enorme hoeveelheid kennis en potentieel opgebouwd, waardoor Wisman u ook behulpzaam kan zijn bij het assembleren, installeren en onderhouden van alle Kabelschlepp-producten.